PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Treballs per instal·lar la grua al carrer Doctor Vilanova

Des d’avui fins al dia 16 de setembre hi haurà restriccions de trànsit

Per El Periòdic

L’entrada a l’aparcament.
L’entrada a l’aparcament. | ANA/M.F.

Els treballs previs a la instal·lació d’una grua de grans dimensions que han de permetre la retirada de les 30 bigues que sustenten el vial de Doctor Vilanova, comencen avui. Aquestes s’han de substituïr perquè presenten un estat d’afectació important.

Aquests treballs, doncs, se centraran als entorns de la Plaça Rebés, per la qual l’accés a l’aparcament centre ciutat per la plaça quedarà tancada des d’avui mateix fins al divendres 16 de setembre. Per tant, els vehicles que vulguin estacionar al pàrquing hauran d’entrar pel Carrer Prat de la Creu.

A partir de la setmana de l’11 de setembre i durant uns dies, el pas de vianants per la zona també estarà restringit. Les persones que des de la plaça Rebés vulguin accedir als ascensors del vestíbul del Centre de Congressos hauran de fer-ho per la rambla Molines o pel carrer de la Vinyeta, tocant a la Plaça del Poble.

Amb el projecte de reparació i reforç de l’estructura del viaducte del carrer Doctor Vilanova, el vial podrà absorbir càrregues de fins a 40 tones. Les 30 bigues que es retiraran es reutilitzaran i es col·locaran al trasdòs dels murs de la part baixa del carrer Doctor Vilanova, que també s’està remodelant. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT