Mònica Dòria aconsegueix un TOP8 a la final del món de K1

La palista andorrana va assolir estar entre les 10 millors palistes a la Copa del Món

Mònica Dòria, ahir a la final de K1 de la Copa del Món.
Mònica Dòria, ahir a la final de K1 de la Copa del Món. | ANA Esports / E.P.

L’andorrana Mònica Dòria va finalitzar ahir en vuitena posició en la final de K1, una competició que es va acabar decidint en només sis centèsimes de segon, segons va informar l’agència ANA. La palista, a diferència de les baixades anteriors, va tenir una mala arrencada on li va costar trobar la traçada ideal i va marcar dues penalitzacions. «És cert que he sortit un xic passada i que això ha fet que em costés trobar el corrent bo i m’ha fet perdre temps a l’inici» va declarar ahir Dòria, que va aturar el cronòmetre en 107.91.

Tot i això, el segon tram del descens, que tant en les eliminatòries com en la semifinal se li havien complicat, a la final va ser el millor tram per a la piragüista del Principat. «He pogut recuperar en el tram final i tornar a la traçada bona» afegia Dòria que remarcava que «ha estat una final amb un nivell molt alt». Finalment, va concloure la competició en vuitena posició i amb la sensació de tenir «ganes de més. Em queda el kayak cross demà on ho donarem tot», va destacar la palista andorrana.