PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp tanca les activitats d’estiu amb 1.600 inscrits

Les activitats finalitzaran el 7 de setembre per donar pas a les activitats ordinàries

Per El Periòdic

Una de les activitats que han pogut fet els infants a Encamp.
Una de les activitats que han pogut fet els infants a Encamp. | Comú d\'Encamp.

Les activitats d’estiu d’Encamp i el Pas de la Casa per a infants i joves d’entre tres i 17 anys del Llaç d’Animació i l’àrea de Jovent, que durant l’estiu són les activitats del 4x15, i les colònies Cortals han acollit un total de 1.600 inscrits. Els torns es van iniciar el 3 de juliol i finalitzaran el 7 de setembre per a donar pas a les activitats ordinàries durant el curs escolar que obren inscripcions el dilluns 4 de setembre El conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, va fer una valoració «excel·lent» de les activitats d’aquest estiu que «han tingut molt bona acollida» i «una gran varietat d’activitats per a totes les edats». «Una vegada més hem esgotat totes les places disponibles», va manifestar sobre les colònies, i va afegir que «l’alberg de la Baronia és un equipament ideal perquè les famílies tenen els fills al costat de casa i alhora gaudeixen d’un gran entorn natural». Pel que fa al detall dels inscrits, les activitats de l’àrea de Jovent d’Encamp i la del Pas de la Casa han acollit 700 infants i 150, respectivament. Els espais del Llaç d’Animació han aplegat 350 infants a Encamp i 250 al Pas de la Casa. I les colònies dels Cortals han comptat amb un total de 150 joves tant d’Encamp com del Pas de la Casa. Les setmanes d’estiu han inclòs diferents estades i activitats tant a la parròquia com a l’exterior. Per exemple, s’han fet sortides al parc del Segre de la Seu d’Urgell, a Caldea, i també a espais naturals i emblemàtics com els Cortals, les Bons, el pont tibetà d’Encamp o l’estany del Cubil (on han fet pesca sense mort).

Els més grans han gaudit de les colònies a la Baronia als Cortals d’Encamp. Aquestes estades s’han dividit en tres torns i també han acollit excursions i activitats molt diverses.

Cada setmana, els monitors han preparat diferents activitats amb l’objectiu d’estimular la imaginació dels infants i joves per introduir-los en processos creatius relacionats amb el món de la intel·ligència artificial, ajudant-los així a desenvolupar la capacitat d’anàlisi i perspectiva respecte a aquest entorn.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT