PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Acció dona llum verda al Pacte d’Estat

Pallarés remarca que cal treballar de forma realista el tema

Per El Periòdic

Imatge de Judith Pallarés
Imatge de Judith Pallarés | El Periòdic

Acció va reprendre ahir la seva activitat després de l’estiu, parlant com a un dels temes la validació del document del pacte d’estat entre les forces polítiques per a la negociació d’un acord d’associació amb la Unió Europea. Acció doncs, dona resposta a un alineament per a obtenir un bon acord que permeti a les empreses i ciutadans andorrans accedir al mercat europeu.

En relació a les declaracions dels organismes reguladors, la número u del partit, Judith Pallares, va argumentar que «ens correspon mantenir la cama i treballar amb el sector de forma realista, sense deixar-nos influenciar per declaracions infundades que de ben segur la comissió no tindrà en compte, bàsicament perquè no són certes».

 A més, Pallarés va remarcar que «Andorra és molt més complidora amb la normativa global que alguns estats i membres de la UE i s’ha de recordar que una norma bàsica de la negociació és que mai se li pot exigir a un país tercer no-membre més que als seus propis estats».

Per altra banda, va informar que en la reunió de seguiment del pacte d’estat marcada pel pròxim dia 5, serà un dels punts a tractar.
Cal remarcar que encara queden partits per donar el seu posicionament respecte a l’acord d’associació amb la Unió Europea. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT