PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Inscripcions obertes per als cursos de Pedra Seca

S’implementaran del 18 de setembre al 29 del mateix mes

Per El Periòdic

Participants en cursos de pedra seca anteriors.
Participants en cursos de pedra seca anteriors. | Govern

El ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats i el de Cultura, Joventut i Esports ofereixen dos cursos gratuïts de 35 hores de durada sobre aquesta tècnica, que consisteix en aixecar construccions amb pedres de l’entorn sense utilitzar cap mena d’argamassa.

El primer nivell del curs d’artesans de pedra seca serà entorn la construcció i fonamentació de mur de tanca. S’impartirà de dilluns a divendres del 18 al 22 de setembre, de les 09.00 a les 16.00 hores. 

Per altra banda, el segon nivell tractarà la construcció de cabanes i s’impartirà del 25 al 29 de setembre en el mateix horari.
Aquests dos cursos s’impartiran al Forn de Canillo, i disposen de places limitades. Les inscripcions s’han de formalitzar del 4 al 13 de setembre a través de la pàgina web i es faran per ordre d’arribada, amb prioritat per a les persones que treballen en oficis relacionats amb la construcció.

Així doncs, l’objectiu dels cursos és conèixer les normes bàsiques i els principis de la construcció en pedra seca, a més d’entendre la morfologia i la composició de les pedres per a seleccionar-les i usar-les de la forma més favorable en la construcció de murs de tanca. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT