PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Rubius i TheGrefg opinen sobre la nova llei del català

El ‘youtuber’ i l’‘streamer’ reaccionen davant dels seus seguidors sobre la notícia

Per Sònia Lecha

El Rubius en un dels seus vídeos.
El Rubius en un dels seus vídeos. | El Periódico

Andorra és un país on viuen molts youtubers i streamers i ahir alguns d’ells van reaccionar a la notícia que es va publicar sobre el nivell de català que volen demanar per tal d’aconseguir o renovar el permís de residència al país. El Rubius i TheGrefg són dels youtubers i streamers que van reaccionar davant dels seus seguidors i van donar la seva opinió respecte a això. 

Per una banda, El Rubius a través del seu canal de YouTube va comentar que li sembla bé aquest requisit, que ho veu com una cosa positiva  i que «si m’obliguen a aprendre català, ho faré. Em fa il·lusió». El resident a Andorra va compartir que si això acaba sent real practicarà amb l’aplicació de Duolingo i va afegir «només espero no anar a classes físiques perquè em donaria ansietat social». El Rubius fa tres anys que està al país i «al final se t’enganxen coses com: ‘Visca el Barça!’, ‘pa amb tomàquet’ o ‘escolta’». 

Per altra banda, TheGrefg durant el seu directe d’ahir a Twitch va proposar als seus seguidors d’anar dient paraules en català durant els seus vídeos. Ell porta sis anys vivint al país i en veure aquest requisit en tó de broma va comentar que «fins aquí la meva residència a Andorra». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT