PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La capital preveu un nou punt turístic al carrer de la Vall

El comú ha tornat a convocar un concurs, sense modalitat d’urgència

Per El Periòdic

El local en què es vol ubicar la nova oficina, al carrer de la Vall.
El local en què es vol ubicar la nova oficina, al carrer de la Vall. | ANA/ N. L.

El Comú d’Andorra la Vella preveu que cap a finals d’anys pugui haver-hi un nou punt d’informació turística al carrer de la Vall. És un projecte que la corporació comunal hagués volgut materialitzar durant aquest estiu, però finalment no va ser possible, ja que al principi no es va presentar cap empresa al concurs convocat pel comú amb caràcter d’urgència i posteriorment la demanda de pressupostos de manera individual es van descartar perquè eren massa elevats. 

Així, ha sigut ara quan el comú ha tornat a convocar el concurs, tot i que sense la modalitat d’urgència, per veure si d’aquesta manera la convocatòria atrau empreses interessades a fer el condicionament d’aquest espai que havia albergat un local de restauració. 

Les ofertes es poden presentar fins el dia 12 d’octubre, així que el comú preveu que el punt d’informació turística estigui enllestida a finals d’any. La intenció és que el comú pugui disposar del punt d’informació en un indret estratègic des del punt de vista turístic, ja que es troba ubicat en una de les entrades del centre històric, i molt pròxim a punts com l’església de sant Esteve o la Casa de la Vall. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT