PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Retorn de les visites teatralitzades als Murals d’Encamp

Hi hauran sessions tots els dissabtes al matí fins al dia 30 de setembre

Per El Periòdic

Una imatge de l’any passat.
Una imatge de l’any passat. | Comú d\'Encamp/ R.Calvo

Tornen les visites guiades i teatralitzades als murals de la Mosquera d’Encamp. L’activitat es va estrenar fa un any, i després de la gran acollida que va tenir es reprèn enguany amb més horaris. La primera visita tindrà lloc l’1 de setembre a les 19.00 hores, i hi hauran sessions tots els dissabtes al matí fins al dia 30 de setembre, sent un total de 13 visites. Els horaris seran a les 12.00 i a les 12.30 hores els dies 2,9 i 23 de setembre; i a les 12.00, 12.30 i 13.00 hores els dies 16 i 30 de setembre. 

Les visites aniran a càrrec de l’escola de teatre Entreacte sota el títol ‘Encamp 1900-1950. Els murals que cobren vida’, on a través d’un recorregut circular (se sortirà des de davant de l’oficina de turisme d’Encamp, els assistents descobriran la història i la presència de la desena de murals creats per Samantha Bosque. 

Els murals van ser pintats l’any passat gràcies a un acord entre els veïns i el Comú d’Encamp, pretenent embellir un dels nuclis tradicionals de la parròquia. Aquestes creacions estan plasmades sobre portes i façanes dels edificis de la zona, i reprodueixen la quotidianitat de principis del segle XX al país. També es poden trobar figures i esdeveniments representatius, com un síndic o un ball de festa major. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT