PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sabors d’Estiu tanca l’edició amb una afluència de 2.500 persones

El canvi d’ubicació i la pluja han fet que la xifra de visitants sigui inferior a l’any passat

Per El Periòdic

Una imatge dels Sabors d’Estiu.
Una imatge dels Sabors d’Estiu. | ANA // M.F.

El Comú d’Escaldes-Engordany ha tornat a apostar aquest any pel Sabors d’Estiu, un esdeveniment que ha canviat en aquesta quarta edició d’escenari, arran de les obres de l’aparcament de davant l’església, i que ha comptat com novetat amb el fet que els restauradors principiants no eren només d’Escaldes-Engordany sinó de tot el país. 

Per la nova ubicació, el parc de la Mola, han passat en els 10 dies de cita un total de 2.500 persones, una xifra lleugerament inferior a la de l’any passat bàsicament, segons assenyalen des del comú, perquè l’aforament del parc de la Mola és més reduït i pel fet que hi ha hagut tres dies en què s’han hagut de suspendre concerts per la pluja. 

A més a més, des de la corporació comunal van remarcar que el fet que al parc de la Mola no hi hagi un accés i un punt de sortida com sí que existia a l’espai davant de l’església fa que no es pugui «comptabilitzar exactament l’assistència de públic, ja que no hi ha una entrada i una sortida com a les altres edicions», indiquen. Així doncs, aquest any, d’acord amb la col·locació de cadires, s’ha comptabilitzat el públic assistent «aproximadament en funció de la rotació de públic». A més, remarquen que amb relació a l’any passat no hi ha hagut l’espai de cadires per al públic davant de l’escenari. 

Des de la corporació comunal van recalcar que el canvi d’ubicació «ha tingut molt bon retorn per part del públic i dels restauradors» i van afegir que s’ha detectat una major afluència de turistes, per la proximitat de Caldea. També van posar en relleu que «gràcies a les programacions de DJ hi ha renovació de públic i s’arriba a un públic més jove», per la qual cosa es considera aquesta «aposta molt encertada».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT