PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El conjunt de tècnica torna de Lituània preparat per les primeres curses

El 8 de setembre viatjaran a Ushuaia, on correran dos eslàloms corresponents a les SAC

Per El Periòdic

Xavier Cornella durant l’entrenament a Lituània.
Xavier Cornella durant l’entrenament a Lituània. | FAE

L’equip masculí de tècnica ha tornat d’una estada de quatre dies a Lituània, on va estar entrenant a l’Snow Arena de la localitat de Druskininkai. Ara, els esquiadors Àlex Rius, Bartumeu Gabriel i Xavier Cornella descansen i entrenen a Andorra abans d’iniciar el viatge a Ushuaia, previst pel 8 de setembre. Gairebé només arribar, els dies 13 i 14, correran dos eslàloms a Cerro Castor (Argentina) corresponents a les SAC (South American Cup).

Del 8 de setembre al 5 d’octubre l’equip té prevista una estada llarga a Ushuaia, on pocs dies després d’arribar tindran les primeres curses de la temporada. Així ho va explicar el responsable tècnic de l’equip, Fred Beauviel: «L’equip de tècnica masculí ha acabat la primera fase de preparació. Hem esquiat al mes de juny a la glacera de Les Deux Alpes, hem anat a Bèlgica a esquiar més específic en eslàlom al juliol i s’han concentrat tot juliol i fins al 15 d’agost a fer preparació física, abans d’anar la setmana passada a Lituània per entrenar específicament eslàlom i preparar així les primeres carreres que tindrem a Ushuaia, el 13 i 14 de setembre».

«El 8 volem i només arribar esquiarem, i per això hem anat a Lituània», va assegurar Beauviel. «Era important preparar això i era un nou lloc per descobrir també, molt interessant pel perfil de pista i la neu és com la buscàvem», va dir el responsable tècnic, que va valorar molt el treball realitzat per tot l’equip: «Ha estat un entrenament intens de quatre dies i ara els nois estan descansant i fent preparació física fins el dia 8, que iniciem el viatge a Ushuaia». Una vegada completats els dos primers dies de competició, el treball se centrarà en preparar l’inici de temporada d’Europa: «Després de les curses tindrem un bon bloc de tècnica que durarà fins el 4 d’octubre abans de tornar a venir cap a Andorra», va finalitzar Beauviel.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT