PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Grandvalira acull aquest cap de setmana la 7a edició del ProAm Soldeu

La cita compta amb 10 equips inscrits, cinc d’ells formats per representants de diferents empreses del país

Per El Periòdic

Imatge de Kevin Esteve.
Imatge de Kevin Esteve. | ProAm Soldeu

Aquest cap de setmana tindrà lloc al camp de golf de Grandvalira el ProAm Soldeu organitzat per Kevin Esteve. Aquest torneig arriba a la seva setena edició amb 10 equips inscrits, cinc d’ells formats per representants de diferents empreses del país. Cal destacar el palmarès dels diferents professionals que hi participaran amb especial menció a Èlia Folch (Ladies European Tour), Harang Lee (Ladies European Tour), Eduardo De la Riva (European Tour), Alejandro Larrazabal (British Amateur Champion) i Matias Calderon (guanyador del Eye of Africa PGA del Sunshine Tour al 2018).

Es preveu que el torneig comenci el dissabte amb un dinar i diversos concursos d’approach on els jugadors podran demostrar les seves habilitats. Es tracta d’una trobada esportiva que combina competició, natura i networking d’una manera força insòlita. Per aquest motiu és un esdeveniment ja consolidat al Principat que any rere any esgota les seves inscripcions. En aquest sentit, Esteve es mostra orgullós de l’acollida i renom que aquest ha agafat.

L’amfitrió aprofita per fer balanç de la seva temporada i destacar-ne que la va començar de manera prometedora amb algun resultat destacable com un top10 a l'Índia i una molt bona actuació a les finals de les classificacions del British Open. Després d’un bloc d’entrenaments i d’una lesió, encara molt positivament aquest final de temporada on hi haurà esdeveniments importants com tornejos a l’Índia i les classificacions pel DP World Tour.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT