PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

296 persones a les activitats d’estiu de la gent gran d’Encamp

S’han ofert més de 20 propostes durant els mesos d’estiu

Per El Periòdic

Una de les sortides a Les Pardines.
Una de les sortides a Les Pardines. | Comú d’Encamp

Les activitats d’estiu del programa de lleure per a la gent gran impulsat pel Comú d’Encamp han aplegat 296 participants en les més de 20 propostes que s’han ofert enguany. La cònsol major del Comú d’Encamp, Laura Mas i el conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernández van acompanyar ahir a la gent gran en la darrera activitat de natura.

La sortida va consistir en una passejada pel camí de les Pardines fins al llac d’Engolasters, fent parada a La Carbonera, ubicada al mig del camí interparroquial.

Mas i Fernández van aprofitar l’activitat per a intercanviar opinions amb els assistents i escoltar les seves inquietuds en referència a la parròquia. Així, van agrair la participació i l’acollida que s’ha fet per part per col·lectiu a les diferents activitats, destacant la importància d’iniciatives com el programa de lleure, ja que «fomenten l’activitat i la interacció entre la gent gran».
Entre les activitats d’enguany hi ha hagut diferents propostes, des d’esportives fins a culturals, d’oci i lúdiques pensades per als diferents perfils del col·lectiu. Entre les sortides més destacades s’ha fet per exemple el camí del Mojácar, el Rec del Solà, la Ruta del Ferro, Les Pardines, el Camí Ral, La Zona de les Bons, el camí fins a Ràdio Andorra o la Vall d’Incles. També s’ha visitat Casa Cristo, Sant Romà de les Bons, el mirador solar de Tristaina, el Pont Tibetà, el mirador del Roc del Quer i el Museu Carmen Thyssen. També s’ha fet una sortida a Caldea, a la Formatgeria Raubert a Escàs (on s’ha gaudit d’una visita i una degustació) i al Pastador, on s’ha impartit un taller de melmelada.

Festa de cloenda/ Les activitats d’estiu es van iniciar el dia 4 de juliol i finalitzaran el pròxim divendres 1 de setembre, amb una visita i un taller al Museu Thyssen, a la parròquia d’Escaldes-Engordany.

Per altra banda, aquest dijous 31 d’agost hi haurà una festa de cloenda amb una masterclass de ball a les 10.00 hores a la Plaça dels Arínsols, i posteriorment, un esmorzar de germanor al Cafè del Poble.

Les inscripcions per a les dues sortides encara estan obertes i es poden fer a La Valireta com a màxim un dia abans de cada activitat. El cost és de només un euro per sortida i persona. Per a més informació es pot contactar al telèfon 731 670. H
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT