PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

El Museu Carmen Thyssen organitza activitats per setembre

Destaca la participació de les Jornades Europees del Patrimoni el 16 de setembre

Imatge del cartell de les activitats de setembre.
Imatge del cartell de les activitats de setembre. | Museu carmen thyssen andorra

El Museu Carmen Thyssen Andorra presenta una nova programació després de les vacances d’estiu. Entre les propostes destaca la participació de les Jornades Europees del Patrimoni, que se celebraran el pròxim dissabte 16 de setembre. Aquesta activitat permetrà als visitants accedir gratuïtament a l’exposició temporal i al taller sostenible, juntament amb l’experta en reciclatge, Marissa McDonald. 

Per a celebrar la festivitat de Nostra Senyora de Meritxell, els dies 9 i 10 de setembre s’organitzarà un taller obert per a crear obres inspirades en el santuari de Meritxell. Durant les dues sessions experimentaran amb la tècnica de l’aquarel·la per a personalitzar el patrimoni arquitectònic del santuari amb colors llampants. 

El 16 de setembre a més de les jornades esmentades abans, s’oferiran portes obertes de les 10.00 a les 19.00 hores amb entrada gratuïta. Els visitants rebran l’assistent de visita per a poder fer el recorregut per l’exposició Khrôma. 

Aquell mateix cap de setmana, s’oferiran activitats familiars per a experimentar amb els colors i les tècniques. Per això a partir de l’obra La gran crítica: Pepsi Cola de l’artista i escultor xinès Wang Guangyi, els assistents hauran de crear un cartell reivindicatiu amb collage.

El cap de setmana següent, del 23 al 24 de setembre es farà un taller sobre còmic, creant onomatopeies pop, construïdes amb palets, còmics vivents i ‘bafarades’.

Per últim, els dies 30 de setembre i l’1 d’octubre  es donarà la benvinguda a la tardor. Marissa McDonal oferirà un taller sostenible utilitzant les lones que han servit com a material de promoció de les exposicions anteriors.  
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT