PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Groves proclamat guanyador de la quarta etapa de La Vuelta

Torres va informar la voluntat de Govern de que hi hagi una etapa sencera al país

Per El Periòdic

Imatge de la sortida de la Vuelta a l’avinguda Tarragona.
Imatge de la sortida de la Vuelta a l’avinguda Tarragona. | A.C

La Quarta Etapa de La Vuelta va sortir ahir a les 13.00 hores de l’Avinguda Tarragona amb l’arribada a Tarragona, amb Molano, Dainese, Cortina i Groves com a candidats a guanyar l’etapa.

Van ser Sevúlpeda, Okamika i González els que van anar per davant durant gran part de la cursa.Quan faltaven només quatre quilòmetres per a arribar es va produir una caiguda on van estar involucrats diversos ciclistes, com Buitrago o Coqard. Va ser doncs, quan Alpecin va fer un sprint, a finals de la cursa, però va haver-hi una caiguda en l’última corba. Molano, que pensava guanyar, al final va ser superat en els últims metres per Groves, i aquest es va proclamar guanyador de l’etapa.

Una possible etapa a Andorra / El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, en les declaracions d’ahir en motiu de La Vuelta va manifestar la seva voluntat que l’esdeveniment tingués una etapa sencera a Andorra, tenint així tres dies sencers la cursa al país. Aquesta opció, segons el ministre, «encara s’ha d’estudiar i analitzar», així que per a l’edició de l’any vinent encara no estarà vigent. Tot i així, s’espera que de cara a l’any 2025 es converteixi en una realitat. Per altra banda, Torres es va mostrar molt satisfet del fet que l’esdeveniment esportiu espanyol fes parada al Principat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT