PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Barça CBS de bàsquet femení arrenca la pretemporada a Encamp

Demà a les 20.00 hores jugaran el Trofeu Vila d’Encamp contra el Cadí la Seu

Per El Periòdic

Nino Marot, Laura Mas, Carolina Guerrero i Xavier Fernàndez.
Nino Marot, Laura Mas, Carolina Guerrero i Xavier Fernàndez. | ANA / E.P.

El Barça CBS de bàsquet femení ha començat la seva estada a Encamp. Les jugadores van arribar diumenge a la parròquia encampadana i ahir van començar els entrenaments al Complex Esportiu Sociocultural. Com és habitual en aquests casos, des del comú es va fer una recepció a l’equip. Així doncs, la cònsol major, Laura Mas, i els consellers Xavier Fernàndez i Nino Marot, van acudir a la tercera planta, on les jugadores realitzaven l’entrenament de la tarda.

La capitana de les blaugrana, Carolina Guerrero, va fer entrega d’un obsequi a Mas; el comú va correspondre a totes les jugadores i el cos tècnic amb una bossa de marxandatge d’Encamp i del Pas de la Casa. A la pista també hi havia un nombrós grup de nens i nenes, amb els seus monitors, del servei de joventut encampadà, que es disposaven a fer exercicis d’entrenament amb les basquetbolistes. Abans, però, hi va haver una divertida ronda de preguntes dels infants a les jugadores.

El conseller d’esports, Xavier Fernàndez, va explicar  que «no hem tancat encara les estades per la temporada vinent, perquè això es decideix a darrera hora, en funció dels equips, els entrenadors i les competicions internacionals, però no hi ha d’haver cap impediment perquè el Barça torni a Encamp». A més a més, Fernàndez va recordar que «dijous tenim el Trofeu Vila d’Encamp femení, on el Barça i el Cadí la Seu s’enfrontaran i estic segur que el públic respondrà una vegada més i omplirem el pavelló».

Una temporada difícil / En l’àmbit estrictament esportiu, el Barça CBS té un any complicat atès que ha canviat gairebé tota la plantilla. «Tenim un gran nombre de jugadores noves respecte l’any passat, i aquests dies a Encamp ens aniran molt bé per tal de fer grup», va dir l’entrenador, Isaac Fernàndez. Respecte el curs, el tècnic blaugrana va reconèixer que «les segones temporades, després d’un ascens, sempre són les més difícils», però es va mostrar convençut de poder tirar endavant el curs i no va donar encara la plantilla per tancada. L’any passat, les blaugrana van ratllar molt per sobre del que s’esperava i Fernàndez va dir que «tenim la il·lusió que tornar a venir a Encamp ens torni a donar una temporada com la que vam viure en la 22/23», segons informa l’ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT