PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tres novetats literàries de l’Editorial Medusa per a aquesta tardor

Alan Ward presentarà el seu llibre a la Fira del llibre del Pirineu a Organyà

Per El Periòdic

Portada del llibre ‘La Vall dels andosins’, d’Alan Ward.
Portada del llibre ‘La Vall dels andosins’, d’Alan Ward. | Editorial Medusa

Aquesta temporada de tardor 2023 l’editorial Medusa presenta tres volums, dos dels quals en català i un tercer en castellà. ‘La Vall dels andosins, d’Alan Ward; ‘Pàl·lid Plató’, d’Enric Virgili; i, ‘El desierto’, d’Horacio Quiroga. 

L’escriptor andorrà Alan Ward convida a un viatge en el temps amb la seva primera novel·la ‘La Vall dels andosins’. Està ambientada a les valls andorranes, la història segueix Hannó, un jove membre d’una família de mercaders cartaginesos. La narrativa d’aquest llibre es desplega amb ritme de thriller, oferint-nos una fascinant ficció històrica amb tocs fantàstics. 

Per altra banda, el llibre ‘Pàl·lid Plató’ d’Enric Virgili està compost de cinc capítols que es connecten entre ells per múltiples ressonàncies. El protagonista experimenta diferents metamorfosis que arriben a l’extrem d’imitar la veu del grafòman Agustí Esclasans i d’encarnar-se en Heinrich Himmler de visita a Barcelona. 

Finalment, el llibre d’Horacio Quiroga, ‘El desierto’ es podria dividir en tres blocs. El primer ens transporta a la selva i al nord argentins, amb temàtiques que mostren la passió de l’autor per aquesta regió. En la segona, el lector descobrirà contes urbano-romànics amb toc fantàstic , la resolució dels quals sovint es desvia del convencional. La darrera secció conté cinc fabules que exalten el poder transformador dels sentiments, reflectint el credo de Quiroga: l’amor humanitza i l’odi embruteix. 

ACTES I PRESENTACIONS/ La primera presentació de ‘La Vall dels andosins’ tindrà lloc el dissabte 2 de setembre  a partir de les 18.00 hores a la Fira del llibre del Pirineu, que es realitzarà a la Plaça de les Homilies d’Organyà, amb la presència de l’autor, Alan Ward. A més, durant la Setmana del Llibre en Català, el dissabte 16 de setembre, Ward presentarà el llibre en una de les activitats dedicades aquell dia a les novetats literàries andorranes. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT