PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Despertar del somni

L’FC Andorra apunta la primera derrota del curs, marcada per la «desatenció» i la «falta de contundència»

Per Pol Forcada Quevedo

Lobete durant un instant del partit, pressionat per dos jugadors de l’SD Amorebieta.
Lobete durant un instant del partit, pressionat per dos jugadors de l’SD Amorebieta. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va despertar diumenge del breu somni que estava protagonitzant en aquest inici de LaLiga Hypermotion després de caure 3-0 contra l’SD Amorebieta, i apuntar al calendari la primera derrota després de dos triomfs. La sensació del duel va ser que els bascs van saber aprofitar les ocasions, mentre que als tricolor no els va voler entrar l’esfèric dins la xarxa. Per això, Eder Sarabia va comentar en la roda de premsa posterior que «el matx és un pèl enganyós pel que fa al resultat». Pel tècnic tampoc va ser un mal duel (les estadístiques i qui l’hagués vist pot dir el mateix), però va assenyalar que «no hem estat massa bé en algunes accions determinants». Les principals, va destacar, «la desatenció i la falta de contundència».

Entrant més al detall, l’FC Andorra va viatjar a Lezama sabent el que els plantejaria el contrari, com per exemple que «les seves situacions d’atac no anaven a ser llargues però sí determinants perquè les manegen correctament», va comentar Sarabia, però en aquest aspecte «no hem estat bé», va afegir. Bé a nivell de contundència i en la concentració: «Hem pensat que el partit estava només en l’atac i estar encertats, i aquests dos aspectes els hem descuidat», va asserir el de Bilbao esmentant també el desencert a dalt dels seus. «Tot això ens ha condemnat en un duel que si el tornéssim a jugar no sé si venceríem, però no seria de 3-0», va assenyalar.

Eder Sarabia, tècnic de l'FC Andorra: «Hem pensat que el partit estava només en l’atac i en estar encertats, i aquests aspectes els hem descuidat»

Demanat concretament per l’actuació de Lobete, el tècnic dels andorrans va esmentar que per la seva banda «hem tingut més claredat i verticalitat». En aquest sentit, Sarabia va mencionar que els seus moltes vegades sortien més amb Arroyo, com en el seu moment feia a la perfecció un tal Mika Mármol, i que la jugada molt sovint acabava arribant al davanter cedit pel Celta, qui va jugar «bastant bé». Posteriorment, el basc va destacar les diverses ocasions que van gaudir per, almenys, canviar el 0 visitant al lluminós: el cop de cap de Bover, un pal i «tres o quatre remats bastant clars», però també va elogiar alguns aspectes com que «hem tret bé la pilota, hem generat i hem arribat», això sí, com ja s’ha comentat, «ens ha faltat aquest rigor que hem d’aplicar si volem no passar derrotes com aquesta».

Amb tot, els tricolor continuen amb sis punts de nou possibles i en posicions altes de la taula. Ara, doncs, «és moment de mirar endavant i no retreure’ns coses. Ni abans érem uns fenòmens ni ara som un desastre». En relació amb això, Sarabia va assenyalar la dificultat de la categoria, en la qual «no serveix fer amb gran part de les coses bé», sinó que «has de fer-les pràcticament totes, i sobretot les determinants». Per això, l’entrenador va finalitzar dient que «analitzarem i serem més exigents, i segur que amb aquesta mena de coses, almenys el pròxim matx, es veurà un equip amb un aprenentatge i una mica diferent». Així, el següent partit dels tricolor tindrà lloc aquest diumenge a les 14.00 hores a l’Estadi Nacional. Davant, els visitarà el CD Tenerife, que suma els mateixos punts després de tenir la mateixa dinàmica: encadenar dues victòries en els primers dos duels i perdre el darrer, en aquest cas per 0-1 contra el Reial Saragossa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT