PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lezkano: «Ara mateix, guanyar no està en la nostra llista de prioritats»

El tècnic del MoraBanc se centra en altres aspectes durant la pretemporada i es mostra content amb els reforços

Per Pol Forcada Quevedo

Jugadors del MoraBanc contra l’UCAM Múrcia.
Jugadors del MoraBanc contra l’UCAM Múrcia. | MoraBanc Andorra

El MoraBanc Andorra va assolir diumenge la primera victòria de la pretemporada, que va servir per anar ampliant i millorant conceptes, encara millor després d’un triomf. Tot i això, Natxo Lezkano va assenyalar després del duel que guanyar sempre és millor que perdre, però que ara mateix «en la nostra llista de prioritats, no està entre les quatre primeres». En aquest sentit, el tècnic dels tricolor va comentar que importen més altres coses com l’estat físic, anar agafant ritme, anar assimilant conceptes, que hi vagin havent associacions o que «mostrin un nivell de compromís i d’entrega que ja ens faci agafar valors».

Pel que fa a la victòria, Lezkano va mencionar que es queda amb aspectes positius com que «hem jugat a compartir pilota», així com el nivell de compromís i competitivitat.

Demanat per la tornada a la màxima categoria espanyola, l’ACB, l’entrenador basc va comentar que pel conjunt andorrà «era molt important fer-ho», fent esmena que la LEB Or és una categoria difícil i perillosa on «hi ha equips que han baixat i no han pujat tan ràpid com esperaven i continuen allà a baix amb la lluita o que pràcticament ha desaparegut». A títol personal, a més, Lezkano va explicar que per a ell és important formar part d’un projecte «com aquest, amb il·lusió, ambició, ganes i les coses clares. Estic encantat».

Finalment, el tècnic tricolor va esmentar que han optat per mantenir molts jugadors de la temporada passada, ja que «teníem una plantilla que podia competir bé en aquesta categoria, i ens hem reforçat en situacions puntuals». En relació amb això, va dir que «fins a la data estic content», i que el que esperen ara és que «els que estan aquí assoleixin el seu màxim nivell com més aviat millor».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT