PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Margot Llobera guanya els tres dies d’enduro de l'Aveyronnaise Classique

L'andorrana recorre gairebé 500 quilòmetres a cavall de la seva KTM 450 Exc

Per El Periòdic

Llobera amb el trofeu.
Llobera amb el trofeu. | ©Margot Llobera

Margot Llobera ha deixat una marca inesborrable en l'escena de l'enduro després d'aconseguir la victòria en la seva primera participació de l'Aveyronnaise Classique, una cursa de tres dies que va tenir lloc del dimecres al dissabte passat, als terrenys de l'Aveyron. L'andorrana va recórrer gairebé 500 quilòmetres a cavall de la seva KTM 450 Exc en aquesta cita coneguda pel seu terreny exigent, travessant boscos i camps. En aquest sentit, la pilot va comentar estar «realment emocionada i contenta amb el meu rendiment a la prova. Va ser una experiència increïble i desafiadora des del principi. A mesura que avançaven les etapes, vaig sentir que vaig anar de menys a més, guanyant confiança a cada recorregut i especial. El terreny exigent i les condicions canviant realment van posar a prova les meves habilitats, però també em van permetre demostrar la meva adaptabilitat i determinació».

La primera etapa, un recorregut circular de 90 quilòmetres amb sortida i arribada a Salles-Curan, va presentar tres especials cronometrades que van posar a prova les habilitats de tots els participants. La pols, un company constant en aquesta cursa, va afegir una capa addicional de dificultat. «El primer dia va ser una mica complicat, ja que havia d'acostumar-me al terreny i ajustar el meu ritme. Però a mesura que avançàvem a la cursa, vaig començar a sentir-me més en sintonia amb la moto i la ruta. Les etapes cronometrades em van donar l'oportunitat de mostrar la meva velocitat i enfocament, i cada vegada que travessava la línia d'arribada, sentia una barreja de satisfacció i motivació per al següent repte», va explicar Llobera. 

A la segona etapa, que va abastar 220 quilòmetres des de Salles-Curan fins a Belmont sur Rance, els competidors es van enfrontar a cinc especials cronometrades. Durant l'enllaç, van tenir el privilegi de creuar l'icònic Viaducte de Millau. L'etapa es va desenvolupar en senders estrets a través de boscos humits i frondosos, amb la llum de les motos il·luminant el camí. El repte de la pols també va estar present, afegint una dimensió extra a la competició.

La tercera etapa, que va abastar 160 quilòmetres des de Belmont sur Rance fins a Brasc, va presentar tres especials cronometrades finals. Aquest cop els pilots van sortir en ordre invers, fet que va fer que Llobera es trobés amb un terreny completament esfondrat.

«Guanyar en la meva primera participació en l'Aveyronnaise Clàssica és un assoliment que m'omple d'orgull. Vull agrair al meu equip i a tots els que m'han recolzat en aquest viatge. Aquesta victòria és un reflex del dur treball i la dedicació que hem posat en el meu entrenament i preparació», va finalitzar l'andorrana. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT