El MoraBanc s’imposa a l’UCAM Murcia per 88-92

És la primera victòria de la pretemporada després de la derrota de dijous

Imatge durant el partit, ahir.
Imatge durant el partit, ahir. | BCA

El MoraBanc Andorra es va imposar a l’UCAM Murcia en el segon partit de pretemporada. Els del Principat han aconseguit la primera victoria d’aquesta pretemporada al Pavelló de Montzó (Aragó) a un rival que comença la temporada reforçat amb l’extricolor Moussa Diagne, que hi hay arribat procedent del Lenovo Tenerife.

Els de Natxo Lezkano van fer un partit de més a menys, estan especialment brillants en el primer i el tercer quart.

Al final dels primers 10 minuts es va arribar amb 13-21 per al MoraBanc, que actuava com a visitant en la pista aragonesa. El joc interior, conformat per Marian Maric i l’interí Pierre Oriola van dominar la pintura i, entre els dos, van sumar un total de nou punts i tres rebots. Fora, els va acompanyar un encertat Juan Rubio, que va anotar els dos triples que va intentar.

El segon parcial també va ser pels andorrans (22-23), tot i que no tan folgat com el primer. Tyson Pérez i Rafa Luz van prendre el relleu d’Oriola i Rubio, mentre que Maric continuava jugant a un nivell molt alt, elevant-se fins als 10 punts. Amb el 35-44 favorable al MoraBanc es va arribar al descans.

A la tornada del descans, els de Lezkano van tornar a prémer l’accelerador i es van endur, amb suficiència el tercer parcial (17-24). Adam Somogyi amb 4 punts i Andrew Goudelock amb vuit van liderar en el capítol anotador, fent la meitat de les cistelles del seu equip. El darrer quart, però, va canviar la cosa.

Ja sigui pel folgat avantatge tricolor (52-68), pel cansament de la pretemporada, o pels dos partits jugats en pocs dies, l’UCAM va deixar el matx en quatre punts només després d’imposar-se amb un contundent 36-24. Els de Lezkano van mantenir el ritme anotador, però els bons minuts de Moussa Diagné, Dustin Silva i Ludde Hakkanson van posar en dubte, per moments, el triomf. Finalment, victòria per al MoraBanc (88-92), on els tricolor van mostrar el millor i el pitjor del que són capaços, segons informa l’ANA.