PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els U16 de l’EEBE aprofiten les bones condicions de Corralco, a Xile

La idea és poder fer el màxim d’hores possible, en supergegant i gegant

Per El Periòdic

Els membres de l’equip U16 amb Pol Carreras.
Els membres de l’equip U16 amb Pol Carreras. | FAE

L’equip U16 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) és a Corralco, Xile, des del passat 20 d’agost. La idea és poder fer el màxim d’hores d’esquí possible, especialment en supergegant i gegant, sense deixar de banda l’eslàlom. Han viatjat 17 esquiadors i la tornada està prevista pel pròxim 9 de setembre. 

El grup va arribar el passat 20 d’agost a la localitat de Malalcahuello (Xile) i tot i que es va trobar uns dies amb molta neu, van poder realitzar tres dies d’esquí lliure i diferents activitats de grup. 

Amb la millora de les condicions a l’estació de Corralco, l’equip va poder entrenar primerament amb els esquis d’eslàlom, i després amb els de gegant. «La idea era descansar aquest dilluns, però com donen bon temps i vam perdre alguns dies a l’inici pel vent i la neu, ho allargaríem», va explicar el tècnic responsable del grup, Pol Carreras. Aquest va afegir que «la idea és fer un bloc de gegant fins dimarts o dimecres, tot i que hem d’anar dia a dia a veure com evoluciona el temps, i dimecres descansaríem.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT