Maria Benito i Victor del Aguila guanyen en la Trail 23K

La intensa pluja i el vent van obligar a endarrerir les sortides i a modificar els circuits

Els tres primers classificats de la Trail 23K masculina.
Els tres primers classificats de la Trail 23K masculina. | @martinscphoto

Ahir al matí es va dur a terme a la parròquia canillenca la segona jornada de la Canillo Trail. La intensa pluja i el fort vent va obligar l’organització a endarrerir les sortides així com a modificar un dels tres circuits que es van disputar ahir perquè la tempesta de les darreres hores va provocar una baixada molt dràstica de les temperatures i va deixar gel en les cotes més altes.

A les 09.00 hores es va donar el tret de sortida a la Trail 23K, que finalment, van completar el mateix recorregut que els participants que completaven la Trail 15K. Tal com es va comentar, les condicions meteorològiques no van permetre el circuit original. Mitja hora més tard, van sortir els participants que disputaven la 15K. Aquesta cursa es va poder completar sense modificacions. Amb sortida i arribada al centre del poble de Canillo, tots els corredors d’ahir van completar un traçat molt ràpid que passava per El Tarter, Soldeu i tornava a baixar fins a Canillo.

En la Trail 23K, en la categoria masculina, el guanyador va ser Victor del Aguila en un temps final de 1h20’14’’. En segona i tercera posició van arribar Alejandro Villarino i el corredor de la FAM, Marc Gasa. Van completat els 15 kilòmetres finals en uns temps de 1h21’16’’ i 1h24’00’’.

En la mateixa distància en la categoria femenina, Maria Benito va ser la vencedora en un temps final de 1h41’00’’. Clàudia Herrera i Irati Azkargorta van travessar la línia de meta en segona i tercera posició en uns cronos de 1h41’31’’ i 1h45’43’’ respectivament.

En la Trail 15K, en la categoria femenina, Sheila Sánchez es va endur la victòria a pocs segons de la segona classificada, Núria Florèncio. Sánchez va completar els 15 kilòmetres en 1h47’27’’ i la segona a travessar la línia de meta ho va fer en 1h47’36’’. Lídia Ramos va completar el podi femení en un crono de 1h50’16’’.

En la mateixa distància, en categoria masculina, Jordi Correa es va imposar amb autoritat en un temps  de 1h21’09’’. Israel Garcia i Gerard Mangrané el van acompanyar al podi amb uns temps de 1h24’02’’ i 1h25’50’’, en segona i tercera posició respectivament.