PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra Telecom fa front a un incident de seguretat

Un 25% dels usuaris de telefonia mòbil, va rebre missatges SMS sospitosos que instaven a un canvi de contrasenya

Per El Periòdic

Les oficines d’Andorra Telecom a Andorra la Vella.
Les oficines d’Andorra Telecom a Andorra la Vella. | Andorra Telecom

Andorra Telecom va informar ahir que el divendres a les 22.00 hores van patir un incident de seguretat en la plataforma de la seva aplicació. Al voltant del 25% dels usuaris de telefonia mòbil, va rebre missatges SMS sospitosos que instaven a un canvi de contrasenya. Com a resposta immediata, l’operadora va prendre mesures per a aturar de seguida l’accés a l’aplicació amb l’objectiu de minimitzar qualsevol possible impacte negatiu pels usuaris i les seves dades personals.

El departament tècnic d’Andorra Telecom va actuar ràpidament per a identificar i solucionar la millora de seguretat de l’aplicació. Amb un enfocament meticulós, l’equip va treballar intensament per resoldre la situació i assegurar-se que la plataforma compleix amb els estàndards de seguretat. Una vegada resolta la problemàtica, l’operadora reobrirà l’accés a l’aplicació, permetent que els usuaris puguin utilitzar-la amb total confiança i seguretat. 
Tot i que van haver de tallar l’accés a l’aplicació des del dissabte, l’operadora va poder atendre les necessitats dels usuaris des del servei d’atenció al client.

Des de l’empresa van agrair a tota la seva clientela la comprensió pels inconvenients que els hagi pogut ocasionar el tall d’accés a l’aplicació. La companyia va reafirmar el seu compromís amb la seguretat i la protecció de les dades dels usuaris, i continuarà treballant per a assegurar-se que les seves plataformes i serveis continuïn sent fiables i segurs. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT