PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Primera edició del festival de cinema de signes

També s’estrenen els premis Signema amb la projecció de 10 curts

Per El Periòdic

Fotograma d’un dels films del festival.
Fotograma d’un dels films del festival. | Signema

El cap de setmana del 9 i 10 de setembre de 2023, Andorra acollirà la primera edició dels premis Signema dins del Festival Internacional de Cinema en Llengua de Signes d’Andorra. L’esdeveniment projectarà 10 curtmetratges que hauran sortit seleccionats de tots els projectes que directors de cinema d’aquesta modalitat hagin presentat a la direcció del festival, a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino a partir de les 16.30 hores. Al voltant de les 20.00 hores és prevista l’entrega dels Premis SIGNEMA 2023 on es guardonarà el millor curtmetratge, la millor direcció, millors actors i actrius, millor guió i un premi especial d’Andorra. 

Dins dels actes previstos durant el cap de setmana, el dissabte dia 9 de setembre a partir de les 09.00 hores es farà una trobada al Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb l’objectiu de debatre sobre la història, l’actualitat i el futur del cinema sord així com tot el que pugui sorgir entorn aquesta temàtica i entorn el món de les persones sordes i el seu dia a dia en la societat. 

El workshop, comptarà amb la presència dels 10 directors seleccionats: Paco López amb Casa Alavedra; Núria Muñoz amb Sorda;  Fabien Geret amb Le chéri parfait; Laura Díaz amb Bombón; Julien Bourges amb Monsieur Michel; Josep Boronat amb On ets?; Lorena Sauvanet amb Toi & Moi; Sylvain Gélinas amb Dans l’eau chaude; Juan Sebastián Patiño amb Carolina; i Elisabet Terri amb Noria. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT