PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El potencial físic, clau en el fitxatge de Somogyi

El projecte del MoraBanc i el sentiment de l’afició, claus perquè l’hongarès es decantés pel Principat

Per El Periòdic

Solana, Somogyi i Torres durant la presentació.
Solana, Somogyi i Torres durant la presentació. | ANA/E.P.

El MoraBanc Andorra va presentar ahir al matí el base hongarès Adam Somogyi. Ho va fer en els recentment inaugurats idíl·lics jardins de Ràdio Andorra, seu del ministeri de Turisme i d’Andorra Turisme. El jugador va estar acompanyat del ministre Jordi Torres i el mànager general del club, Francesc Solana.

«L’Adam, com ja vau poder veure, és un jugador que eleva el nivell físic per sobre de la mitjana; entre això, i la seva fam de créixer i competir, pensem que pot encaixar molt bé en el nostre projecte», va dir Solana. Abans, Torres va lloar la trajectòria del MoraBanc i va refermar el compromís d’Andorra Turisme amb el club.

Somogyi va explicar que «el projecte, la trajectòria en l’Eurocup i com la gent viu el bàsquet al país són els motius que em van portar a decantar-me per venir». Pel que fa al rol que tindrà en l’equip, l’hongarès va explicar que «he parlat amb el coach Natxo. Jo sempre he jugat de base, però també he disputat minuts en la posició de dos. Em puc adaptar a qualsevol de les dues posicions». Sobre el que pot aportar al club, va dir que «jugar a l’ACB era el meu somni, i aportaré energia, capacitat d’organització i cultura guanyadora», segons informa l’ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT