PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Copa del Món de BTT i La Vuelta omplen els hotels de la Massana

Algun dels establiments consultats no tenen tantes bones dades durant la segona cita

Per Anna Mencos

Una imatge del públic durant l’esdeveniment de la Copa del Món de BTT.
Una imatge del públic durant l’esdeveniment de la Copa del Món de BTT. | Vallnord-Pal Arinsal

Els hotels de la parròquia de la Massana estan en xifres del 100% d’ocupació durant tot el cap de setmana gràcies a la Copa del Món de BTT de Pal-Arinsal. Aquest no és l’únic esdeveniment ciclista que visitarà aquests dies el Principat, ja que el fi de la Copa del Món s’ajunta amb l’arribada de La Vuelta d’Espanya, que tindrà lloc dilluns i dimarts de la setmana vinent. 

Per aquest motiu des d’EL PERIÒDIC ens hem posat en contacte amb els establiments hotelers per conèixer com es troba l’ocupació amb l’arribada de tots els amants del ciclisme.

Des de l’Hotel Màgic la Massana i l’Hotel Màgic Ski, el seu director va explicar que durant aquest cap de setmana l’ocupació està al 100%: «Estem al costat del telecabina i al cap de setmana estem complets», apuntava tot detallant que les persones que s’allotjaran a l’hotel són majoritàriament la logística dels equips i els participants de la Copa del Món de BTT. Al llarg de la setmana aquests hotels ja van començar a rebre molta gent amb una ocupació de més del 85%: «Durant la setmana, entre dilluns i divendres, hem estat fregant el 85 o el 90%», una xifra que ha arribat al complet en els darrers dies de la copa del món i a portes de l’arribada de La Vuelta al país.

Aquestes bones dades d’ocupació també es repeteixen en altres hotels de la parròquia com és el NH Collection Andorra Palomé. Des d’allà, una de les treballadores comentava que tot i ser un hotel molt petit, quasi totes les seves habitacions estan ocupades pels ciclistes que competeixen aquest cap de setmana i competiran a partir de dilluns a la prova espanyola.

«Aquest cap de setmana estem al 100% d’ocupació, i de cara La Vuelta també estem al 100%», detallava la treballadora, tot afegint que «ara mateix tenim grups d’anglesos competint a la Copa del Món de BTT, i després durant La Vuelta tenim aquest grup i dos espanyols».

D’altra banda, hi ha establiments consultats per EL PERIÒDIC que explicaven que tot i estar al complet per l’esdeveniment d’aquest cap de setmana, de cara a a la segona cita, no tindran a tanta gent.

Aquest és el cas de Font Andorra Hostel, que apuntaven que «aquest cap de setmana estem complets, vam tenir el 100% d’ocupació ahir i avui, demà començaran a baixar el nombre les reserves». D’aquesta manera un dels treballadors de l’hostal explicava que a partir de diumenge l’ocupació baixa a un 20%. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT