PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Afectacions a la carretera de les Riberaigües d'Encamp pels treballs al viaducte de Prada de Moles

La circulació es veurà modificada a partir del pròxim dilluns i fins al 7 de setembre

Per El Periòdic

Les obres que s'estan duent a terme al viaducte de Prada de Moles.
Les obres que s'estan duent a terme al viaducte de Prada de Moles. | Comú d\'Encamp

La circulació a la carretera de les Riberaigües d’Encamp es veurà afectada a partir del pròxim dilluns i fins al 7 de setembre pels treballs de rehabilitació que s’estan duent a terme al viaducte de Prada de Moles. Durant el període esmentat, informen des del comú, els vehicles podran circular únicament per un sentit de la carretera de forma alternativa en funció del desenvolupament dels treballs. L’accés estarà en tot moment senyalitzat.

Els treballs de rehabilitació del viaducte de Prada de Moles, que comunica la rotonda de la CG-2 a l’entrada d’Encamp amb la carretera de les Riberaigües, inclouen diferents tasques de manteniment i reparació de les estructures superiors i inferiors del viaducte. A més, contemplen actuacions i millores en elements de vialitat, com voravies, tanques o baranes, entre d’altres.

L’import total de les obres és de 196.072,92 euros i les actuacions es van iniciar el 21 d’agost, amb la previsió que finalitzin d’aquí a dos mesos. Els treballs han estat adjudicats a Progec, SA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT