PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Projecte Vida engegarà un club de lectura a les biblioteques del país a partir de l'octubre

La finalitat de la iniciativa és lluitar contra l'estigma que arrossega la salut mental

Per El Periòdic

La presidenta de Projecte Vida, Eva Tenorio.
La presidenta de Projecte Vida, Eva Tenorio. | Projecte Vida

Projecte Vida iniciarà a partir de l'octubre una col·laboració amb totes les biblioteques del Principat. Segons va comunicar ahir la presidenta de l'associació, Eva Tenorio, l'entitat organitzarà un club de lectura amb l'objectiu de lluitar contra l'estigma que arrossega la salut mental.

L'activitat tindrà lloc a diversos espais públics del país com ara la Biblioteca comunal universitària de Sant Julià de Lòria, la biblioteca pública del Govern d'Andorra, la biblioteca d'Escaldes-Engordany, la biblioteca de la Massana, la biblioteca d'Encamp, la de Canillo o la del Pas de la Casa. En aquest sentit, tots els llibres al voltant del qual s'organitzaran les sessions formaran part de la col·lecció Yonki Books i els participants els podran recollir de manera gratuïta gràcies a la col·laboració de la fundació Maria Aranzadi.

La primera trobada tindrà lloc el 9 d'octubre a les 19.30 hores a la Biblioteca comunal universitària de Sant Julià de Lòria i girarà entorn del llibre En busca de la verdad desnuda de Corine Schimith Carreira. Tothom qui hi estigui interessat ja pot realitzar la seva inscripció enviant un correu electrònic a cada biblioteca corresponent, o bé també s'hi pot adreçar de manera presencial, segons informa l'ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT