PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cap de setmana sardanista a Encamp els dies 2 i 3 de setembre

La parròquia acollirà el 34è Aplec de la sardana i el 28è Concurs de colles sardanistes

Per El Periòdic

Una imatge del cartell de la cita sardanista que es durà a terme a Encamp.
Una imatge del cartell de la cita sardanista que es durà a terme a Encamp. | Comú d\'Encamp

Encamp acollirà un nou cap de setmana sardanista els dies 2 i 3 de setembre, amb el 34è Aplec de la sardana i el 28è Concurs de colles sardanistes amb un total de sis colles participants provinents de Catalunya, concretament d’Esparreguera (Enèrgica), Terrassa (Continuïtat, Amunt i Crits i Amunt i Crits infantil), Ponts (Fonts de Vallsans) i de Canet de Rosselló, a la Catalunya Nord (La Llevantina).

L’any 2022 el comú va agafar el relleu a l’agrupació sardanista La Grandalla després de més de 30 anys d’història per tal de mantenir aquest esdeveniment que congrega a Encamp una bona representació de colles sardanistes, un total de sis, que participen en l’agenda d’aplecs de sardanes impulsat per la confederació sardanista, i que enguany tindrà també representació infantil.

Encamp celebrarà el 34è Aplec de la sardana el diumenge 3 de setembre a partir de les 11.00 hores a la plaça dels Arínsols. Les cobles que interpretaran el programa sardanista són la Flama de Farners i la Jovenívola de Sabadell.

El programa sardanista consta de 12 sardanes en la ballada de matí i 13 en la de tarda. Com és habitual, l'aplec de la sardana culmina un intens cap de setmana amb la celebració del 28è Concurs de colles sardanistes el dissabte 2 de setembre.

L’esdeveniment s’impulsa des del Comú d’Encamp en col·laboració amb les entitats i federacions de colles sardanistes de Catalunya i de les terres de Lleida.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT