PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les Nits Obertes a Ordino clouen la 27a edició amb èxit d'assistència

Els concerts han acollit un total de 760 espectadors

Per El Periòdic

Una de les sessions de DJ de les Nits Obertes a la plaça Major.
Una de les sessions de DJ de les Nits Obertes a la plaça Major. | Comú d\'Ordino

Un total de 760 espectadors han assistit als concerts de la 27a edició de Les Nits Obertes d'Ordino. Una xifra que es va fer pública ahir i que des de la corporació ordinenca es va qualificar d'èxit, ja que ha superat amb escreix els 600 visitants que l'esdeveniment musical va acollir l'any passat. «Fem una valoració molt positiva de la programació», va assegurar la cònsol menor d'Ordino, Eva Choy. «Hem notat un augment d'assistència que, en part, ha estat provocat per la climatologia», va afegir.

En aquest sentit, la novetat d'enguany, que responia al fet d'incorporar sessions de discjòqueis a la programació, també ha tingut bona acceptació. «Hi ha hagut una renovació de públic, ens ha permès augmentar el ventall», va puntualitzar la mandatària ordinenca mentre assegurava que s'ha deixat veure un perfil més «jove» i «divers». En aquest sentit, Choy es va mostrar satisfeta per haver apostat per un nou estil de música i va apuntar que el retorn del públic ha estat positiu. «La voluntat de cara a l'any que ve és mantenir aquesta diversitat i sobretot continuar apostant pel talent local i pels músics del país», va confirmar la cònsol menor tot indicant que quatre de les cinc actuacions de les Nits Obertes d'Ordino van ser protagonitzades per músics del Principat.

La cònsol menor, per altra banda, també va destacar el concert de música clàssica que va tenir lloc el passat 26 de juliol a Cal Pal, protagonitzat pel Duo ales al vent. «Funciona molt bé dins la varietat», va asseverar. Tot i això, l'actuació que va reunir més públic va ser la sessió a càrrec del DJ resident Richy Vuelcom, amb 200 persones.

Com en les edicions anteriors, les Nits Obertes van tenir lloc els dimecres durant els mesos de juliol i agost. La darrera sessió va tenir lloc aquest dimecres 23 d'agost, on l'electrònica melòdica de DJ Madam, va posar punt final a l'esdeveniment amb una sessió a la plaça Major del poble, segons informa l'ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT