PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lobete, convençut d’acabar la temporada en posicions de play-off

El davanter espera estrenar-se diumenge com a golejador, tot i ser un aspecte que no l’obsessiona

Per Pol Forcada Quevedo

Lobete durant el darrer matx de l’FC Andorra, al Nacional.
Lobete durant el darrer matx de l’FC Andorra, al Nacional. | @FCANDORRA

Una de les incorporacions de l’FC Andorra per aquesta temporada i un dels seus jugadors més destacats, Julen Lobete, va afirmar ahir estar convençut que si l’equip «continua amb aquesta bona ratxa i en aquesta línia, entrarem al play-off». En aquest sentit, l’atacant va celebrar la dinàmica i els resultats que els tricolor han obtingut amb l’inici lliguer, amb dues victòries de dues possibles, un mèrit que ara per ara només dos conjunts més han assolit. Així, «estem molt contents, es veu que hi ha bon ambient, que és important a l’hora de jugar», va declarar el cedit del Celta, i va afegir que «hem sigut encertats i hem de continuar en la mateixa línia, i si es pot mantenir aquesta ratxa de triomfs, doncs endavant».

Pel que fa al jugador, Lobete es va mostrar molt content sobre el seu afiançament com a extrem esquerre: «Sabia que podia jugar de davanter i d’extrem, ja ho vaig parlar amb Sarabia i em veig molt a gust en la posició». Respecte a la seva connexió amb Manu Nieto i Álex Calvo, el triplet atacant titular dels primers duels de lliga, el basc va assenyalar que «és bona, i s’està veient», fent esmena a què poden generar molt perill, així com marejar molt al contrari i no treure centrades però intentar arribar a l’àrea per l’última passada, «i això ho estem fent molt bé i crec que així pot continuar». 

Lobete, tot i ser un dels jugadors més destacats del que va de curs del conjunt andorrà, encara té l’espina del gol, que sembla que no vol arribar. En relació amb això, el davanter va assegurar que no s’obsessiona amb aquest aspecte, tot i que «és important pel que fa a la confiança i per sentir-se bé». Amb tot, es va mostrar convençut que acabarà arribant.

Finalment, i demanat pel rival de l’FC Andorra del pròxim matx d’aquest diumenge, l’SD Amorebieta, el jugador va destacar que són un equip fort en el joc aeri i en la disputa de pilotes. A més, va comentar que seria un bon lloc per estrenar-se com a golejador: «És la meva terra i crec que ‘mullaré’ segur», va dir entre riures.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT