PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Puig tornarà cinc setmanes a Xile a final d’aquest mes

L’andorrà viatja amb el grup d’Esquí Estudi Batxillerat Esportiu U19 de la FAE

Per El Periòdic

Imatge de Roger Puig.
Imatge de Roger Puig. | FAE

Roger Puig està complint amb una pretemporada de bona feina i millors sensacions. Les tres setmanes a Xile li han deixat un molt bon sabor de boca, i al final d’aquest mes tornarà al país sud-americà, en aquest cas amb el grup d’Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) U19 de la FAE. Així, el 29 d’agost, marxa cinc setmanes juntament en una estada llarga i intensa per estar ja en plena forma per començar el curs.

La pretemporada de Puig està sent molt productiva després de viatjar el passat 20 de juliol a Xile després de les primeres setmanes acumulant càrrega física. L’estada xilena va finalitzar el 12 d’agost. L’esquiador va compartir traçats i tècnica amb l’equip francès de la Copa del Món. Durant aquestes tres setmanes, Puig va entrenar les disciplines de gegant, eslàlom i supergegant. En eslàlom els entrenaments van ser molt bons, mentre que amb el gegant, l’andorrà continua amb el seu treball de millora. En supergegant va donar un molt bon rendiment, amb molt bones mànegues i temps, i fins i tot va realitzar algun millor crono scratx de tot el grup d’esquiadors. 

Precisament el bon rendiment en velocitat ha motivat a l’esquiador andorrà, que pensa a més en les primeres curses, que seran de Copa del Món seran a l’estació de Saint Moritz del 14 al 17 de desembre. Després, la previsió és viatjar a Àustria, del 19 al 22 de desembre, per altra cita de la Copa del Món, a Steinach am Brenner amb supergegant i gegant. De fet, els últims dies d’entrenament a Corralco es va donar prioritat a la velocitat precisament pensant en aquestes curses.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT