PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Es desprén una teulada a Adrall per una ventada

Els fets es van produir als 17.20 hores al punt del quilòmetre 175 de la C-114

Per El Periòdic

Imatge del desperfecte a Adrall.
Imatge del desperfecte a Adrall. | T.C

La ventada que va haver-hi ahir a causa d’una tempesta a l’Alt Urgell va causar danys a diverses poblacions de la comarca. Segons va informar RàdioSeu, una de les més destacades va ser a Adrall, on una teulada va sortir volant, deixant les seves restes a la carretera C-14.

Segons la Direcció General d’Emergències, els fets es van produir als 17.20 hores al punt del quilòmetre 175 de la C-114.
Així doncs, una coberta de fibrociment es va despendre amb dues bigues de fusta, quedant els elements estesos a la carretera ocupant tota la calçada. Aquest fet va obligar a tallar el trànsit en els dos sentits de la marxa.

Van ser tres dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya els que es van desplaçar als llocs els fets, juntament amb la presència d’agents del Grup d’Estructures Col·lapsades. Aquests últims són els que van analitzar l’edifici amb el tècnic competent de l’Ajuntament de Ribera d’Urgellet. Cal destacar que en les tasques de neteja de la via també van participar els Mossos d’Esquadra.

Altres successos / Per altra banda, al peu de la carretera 260, també a Adrall, va haver-hi un despreniment d’un tros de teulada a la via pública. A Arfa, en el mateix municipi, va caure un arbre. A la capital de la comarca, els Bombers van fer una actuació per la caiguda de branques i un arbre al carrer del Bisbe Navarri. També va haver-hi una inundació al Pavelló Francesc Betriu a Oliana. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT