PUBLICITAT

La 12a edició del FeMap finalitza amb gairebé 5.000 assistents

Es va comptar amb 130 intèrprets de renom nacional i internacional

Per El Periòdic

Un dels concerts de la 12a edició del FeMap
Un dels concerts de la 12a edició del FeMap | Eva Múrcia

El concert de diumenge de María Hinojosa & Pérgamo Ensemble va ser l’encarregat de posar punt final a la 12a edició del FeMAP, que va comptar amb una assistència total de gairebé 5.000 persones, augmentant la venda d’entrades un 5% respecte a l’any anterior. El director del festival, Josep Maria Dutrèn, va afirmar que «estem molt satisfets d’aquestes xifres, ja que és un any on ens ha sorprès la manca de turisme estranger als concerts. Tot el sector de l’hostaleria ha comentat aquesta davallada del turisme estranger als Pirineus i malgrat tot, hem crescut lleugerament». 

El director, sobre la pròxima edició del FeMAP al 2024, va dir que «encarem el futur amb moltes ganes, ja que els bons resultats d’enguany ens mostren que hi ha ganes de continuar creixent. De fet, hi ha més de cinc municipis que s’han mostrat interessats a participar en la 13a edició del festival». Aquesta edició ha sigut la més extensa fins al moment, pel fet que hi ha hagut 54 concerts repartits en 40 municipis del Pirineu català, Andorra i Catalunya Nord. A més, cal destacar que es va posar el cartell de complet a més d’un 30% d’aquests concerts perquè es va exhaurir les entrades fins a 18 vegades. 

Per altra banda, es va poder gaudir de 22 agrupacions musicals nacionals i internacionals formades per gairebé 130 intèrprets de prestigi que van fer ressonar melodies de música antiga a llocs emblemàtics del Pirineu. El festival va comptar amb la producció pròpia d’enguany de la mà de Marta Mathèu que va interpretar InCanto a la Seu d’Urgell, Puigcerdà i Sant Feliu de Pallerols. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT