PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'electrònica melòdica de Dj Madam clausurarà les Nits obertes d'Ordino

L'andorrana té previst «fer una sessió d'electrònica de 'house' melòdic, 'deep house' i progressiu»

Per El Periòdic

Autorretrat de Dj Madam en una sessió d'electrònica.
Autorretrat de Dj Madam en una sessió d'electrònica. | Lidia Parat

L'andorrana Dj Madam actuarà demà a Ordino, com sempre a les 21.00 hores a la plaça Major del poble. Amb aquesta sessió es tancarà el cicle de concerts de les Nits obertes d'aquest estiu, aquest mes d'agost centrats en l'electrònica. Tal com ha explicat Dj Madam, «per aquest dimecres tinc previst fer una sessió d'electrònica de house melòdic, deep house i progressiu». D'aquesta manera la seva intenció és «fer una sessió accessible i auditiva per a tothom, i si perquè s'entengui cal baixar el ritme, així ho faré».

És cert que els inicis de Lidia Parat, van estar molt centrats en la música clàssica. Ella va fer els estudis de piano i violoncel, i més endavant va aprendre a tocar el baix elèctric, el saxo i la bateria. Així i tot, la seva versió més clàssica i instrumental actualment queda en la seva vida privada. Dj Madam és coneguda des de fa molt de temps per la seva electrònica, que ha punxat per tot Andorra, i aquest estiu l'hem vist al Mood, l'Iqos i a Solanelles.

De cara a la sessió de demà, si Dj Madam pogués dir-li alguna cosa al públic que assistirà és que «estiguin oberts a escoltar música», i si l'electrònica no és del seu gust, els recomana que tinguin «una ment ben oberta», segons informa l'ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT