PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vila, del Rio i Esteve faran pretemporada a França

Villard de Lans seran els destins per les esquiadores de fons de la FAE

Per El Periòdic

Gina del Rio durant la carrera de rollerski a Villa Obiols.
Gina del Rio durant la carrera de rollerski a Villa Obiols. | Manzoni Nordic Focus

Els esquiadors de fons de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Carola Vila, Gina del Rio i Irineu Esteve, prossegueixen en els seus entrenaments de pretemporada. Els tres esportistes ja han pogut conèixer quines seran les seves destinacions per a les seves concentracions per a preparar-se per la següent campanya, així com les dates en les quals es duran a terme aquestes.

En aquest moment, tant del Rio com Vila continuen exercitant-se al Principat fins al pròxim 4 de setembre, on les dues esquiadores marxaran amb destinació Villard de Lans, França, on duran a terme diverses sessions d’entrenament en sec amb pista de rollerski. Un cop finalitzin aquesta estada, les esquiadores de fons tornaran al Principat fins al pròxim 24 de setembre, on faran un altre cop les maletes amb destinació Passo Stelvio, Itàlia, si les condicions de la neu són propícies per a poder exercitar-se en les muntanyes alpines. Finalment, del Rio i Vila disputaran la cursa de roller de la Sportful.
El director de la secció d’esquí de fons de la FAE, Joan Erola, va fer unes declaracions ahir on alabava el bon rendiment que estan duent a terme durant els entrenaments d’aquesta pretemporada per part de les dues esportistes andorranes. Erola testificava que «de moment la pretemporada està anant molt bé per a les dues i han fet una preparació primavera-estiu molt bona», congratulant tant a Gina del Rio com Carola Vila.

L’altre membre destacat de l’equip d’esquiadors de fons de la federació andorrana, Irineu Esteve, continua també amb la seva preparació, en el seu cas, a Font Romeu, França, entrenant en rollerski. L’andorrà encara no té constància de les dates i lloc confirmat per a dur a terme la seva pròxima estada de pretemporada a l’estranger, però des de la federació s’ha assegurat que aquesta es realitzarà al setembre per a prosseguir en la seva preparació física i tècnica de cara a la pròxima campanya.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT