PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia comissa tabac de contraban valorat en uns 17.000 euros

El cos d’ordre arresta set persones per conduir sota efectes de l’alcohol

Per El Periòdic

El tabac que la Policia va comissar en una de les dues actuacions al Pas de la Casa.
El tabac que la Policia va comissar en una de les dues actuacions al Pas de la Casa. | Policia d\'Andorra

El Cos de Policia va comissar, el passat cap de setmana, tabac de contraban valorat en prop de 17.000 euros en dues intervencions al Pas de la Casa. Totes dues van tenir lloc dissabte. En la primera actuació, que es va produir al matí, els agents van localitzar dos vehicles amb matrícula francesa al centre del poble amb 1.720 i 1.700 paquets de tabac cadascun amb un valor total de 12.634 euros. Unes hores més tard, cap a les 17.00 hores, els agents van interceptar i controlar un home als entorns de la localitat amb dos fardells, un de grans dimensions i un altre de més petit, en què transportava 1.160 paquets de tabac valorats en 4.285 euros, segons van informar des del cos d’ordre a través d’un comunicat. També van aclarir que l’home va ser controlat i no detingut perquè el valor total de la mercaderia suposa una infracció administrativa i no penal.

D’altra banda, la Policia va detenir la matinada del dilluns a Andorra la Vella un home de 30 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per violència domèstica per haver agredit la parella.

Diumenge, el cos d’ordre va arrestar un noi de 18 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat i d’un delicte contra la seguretat col·lectiva per amenaçar la germana amb una navalla semiautomàtica d’una fulla superior a set centímetres. Els fets van tenir lloc dissabte al domicili que comparteixen, a la Massana. La detenció es va produir l’endemà, un cop se’l va valorar a l’hospital per l’estat en què es trobava.

Els darrers dies, set persones van ser arrestades per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, una d’elles, un conductor de 34 anys implicat en un accident divendres al vespre contra un altre vehicle al port d’Envalira. L’home va donar positiu en tòxics i en alcoholèmia, amb una taxa d’1,1. A més, hauria incomplert l’horari estipulat en la pena vigent de privació del permís de conduir. La passatgera del cotxe contra el qual va xocar, una dona de 59 anys, va resultar ferida i va ser traslladada a l’hospital. Per tot plegat, se’l va detenir per un delicte contra la seguretat col·lectiva, un delicte contra l’administració de justícia i un delicte contra la integritat física i moral.

Pel que fa a la resta de detencions per alcoholèmia, es tracta de quatre homes i dues dones amb edats compreses entre els 21 i 44 anys arrestats amb taxes de 0,84 a 1,36 grams d’alcohol per litre de sang. També es va haver de detenir un altre home de 35 anys quan es va negar a fer-se la prova.

Finalment, el passat divendres es va arrestar a Encamp un home de 42 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per incomplir la prohibició de sortir del seu domicili.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT