PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Santa Coloma prepara la temporada al tornar d’Europa

El conjunt de Cheryshev ja ha prescindit d’alguns jugadors després d’aterrar d’Europa, com Marc Rebés, amb destí al Pas

Per El Periòdic

11 titular de l'FC Santa Coloma a l'AFAS Stadion, el passat dijous.
11 titular de l'FC Santa Coloma a l'AFAS Stadion, el passat dijous. | @m4rv_d3esign

Després d’una èpica travessa per Europa en la UEFA Conference League contra el Pen-Y-Bont, l’Sutjeska i l’AZ Alkmaar, ara l’FC Santa Coloma prepara la següent temporada per a competir a la Lliga Multisegurs, segons informa l’agència ANA. Actualment, els directius de l’equip colomenc estan treballant per a poder configurar la plantilla en òptimes condicions després d’allargar l’anterior temporada 2022-23 amb les tres rondes prèvies disputades en la competició continental.

El conjunt de Cheryshev ja ha prescindit d’alguns jugadors després d’aterrar d’Europa, com Marc Rebés, amb destí al Pas de la Casa, o Miquel Ángel. Tot i això, l’entitat ja va patir algunes baixes abans de començar a competir a la Conference, sent aquestes les de Kilian Grant a l’Inter Escaldes, Santiago Fernández i Maksim Volodko al Floriana. A més, l’internacional Jordi Aláez, Eric Ruiz i Carles Coto van deixar l’FC Santa Coloma.

A manca de quatre setmanes per a l’inici de la lliga i amb la ressaca europea, amb els fons aconseguits gràcies als seus èxits internacionals, els directius colomencs treballen per a configurar el seu equip per afrontar aquesta nova temporada 2023-24. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT