PUBLICITAT

Un conductor ebri implicat en un accident és detingut al Port d'Envalira

El sinistre es va produïr ahir, al voltant de les 20.30 hores

Per El Periòdic

El Port d'Envalira.
El Port d'Envalira. | ANA/L.G.

La Policia ha detingut un conductor ebri implicat en un accident de circulació. Segons informen, aquest divendres, al voltant de les 20.30 hores, es va produir un sinistre al Port d'Envalira entre dos vehicles, un amb matrícula andorrana i un altre amb francesa. A causa del xoc, la passatgera del cotxe francès, una dona no resident de 59 anys, va resultar ferida i va ser traslladada a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

El conductor del vehicle andorrà, de 34 anys, va ser arrestat pel Cos Policial per un delicte contra la seguretat col·lectiva en donar positiu en alcohol i drogues, per un delicte contra la integritat física i moral per les lesions a la passatgera de l'altre vehicle i per un delicte contra l'administració de justícia per incomplir l'horari estipulat en la pena de privació del permís de conduir que té vigent.

D'altra banda, la Policia ha notificat que aquest divendres també es va produir un segon accident a l'avinguda Esteve Albert d'Escaldes-Engordany on només es va veure un sol vehicle implicat, una motocicleta BMW F850Gs amb matrícula andorrana. El conductor, un jove de 27 anys, va resultar ferit i va ser traslladat al centre mèdic de la parròquia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT