PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tret de sortida al ‘Sabors d’Estiu’ amb les màximes expectatives

El Parc de la Mola es va convertir en el nou escenari de la festa

Per El Periòdic

El Sabors d’Estiu, al Parc de la Mola d’Escaldes-Engordany.
El Sabors d’Estiu, al Parc de la Mola d’Escaldes-Engordany. | ANA/M.F.

La quarta edició del Sabors d’Estiu d’Escaldes-Engordany va arrencar ahir en un nou escenari, el Parc de la Mola, per les obres a l’aparcament de l’església, i en unes dates avançades en el calendari per no coincidir amb l’Andorra Taste. Així, des d’ahir divendres i fins al diumenge 27 d’agost, cada tarda els ciutadans tindran una cita gastronòmica i musical en aquest indret de la parròquia. La consellera de Promoció i Dinamització Turística i Econòmica del Comú d’Escaldes-Engordany, Meritxell Massoni, va destacar que la cita sigui una «combinació de gastronomia i concerts en clau local» i va celebrar que nous restauradors i també artistes hagin volgut prendre part en aquesta cita que arrenca amb l’expectativa de superar els 3.600 assistents de l’any passat.

Així, tot i que l’esdeveniment durarà menys que l’anterior, que es va allargar dues setmanes, i malgrat no incloure la Nit del silenci en la programació, Massoni es va mostrar confiada que es podrà superar la xifra de l’estiu passat. Confiava, per això, en l’oferta de concerts i gastronòmica que s’ha preparat, que aquest any també va més enllà de la parròquia i inclou restauradors d’altres punts del país. El tret de sortida musical a la cita el van donar uns «vells coneguts» del Sabors com els Old School, i la consellera va recordar que cada dia fins diumenge 27 a les 19.00 hores actuarà un artista nacional i els dijous, divendres i dissabtes, a més, hi haurà un Dj a les 21.00 hores.

La cita obrirà cada dia a les 17.00 hores de la tarda i tancarà portes a les 23.00 hores. Entre les actuacions destaca, avui la de Julia Amor, una jove que està aconseguint un gran èxit. La consellera va remarcar que esperen que això els ajudi a atreure públic. Per l’escenari del Parc de la Mola desfilaran Els Senyora, Sunset Dreams, Soul Storm Band, Odara Trio, The Autòctons, Stars Academy, Manu&The Vodkas i Iaraké. A més, els dijous, divendres i dissabte hi haurà sessions techno, techno house o reaggeton junt amb diferents Dj nacionals, segons informa l’ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT