PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una torre del Clot d’Emprivat d’Escaldes-Engordany s’incendia

El material aïllant o un curt circuit possibles causes de l’origen d’aquest

Per Sònia Lecha , Anna Mencos

Imatge de l'incendi.
Imatge de l'incendi. | Bruna Luque / El Periòdic

Escaldes-Engordany ha tingut un ensurt avui al migdia després que una de les torres que s’estan construint s’incendiés. En concret, es tracta de la dotzena planta de la zona del Clot d’Emprivat, i segons una hipòtesi del Cos de Bombers, el foc es podria haver iniciat en un cubell de la mateixa obra, ja que aquest contenia material d’aïllament o un petit curt circuit que es va fer manipulant alguna eina. El cap de guàrdia del Cos de Bombers, Marc Roger, ha comentat que es va cremar tota la reixa de protecció de l’obra, fet que va obligar a desallotjar-la per complet. Els obrers que estaven treballant han estat desallotjats ràpidament per precaució. Per tal que les dotacions de Bombers poguessin treballar millor, la Policia i el servei de circulació comunal han tallat la circulació a l’avinguda de les Nacions Unides de la parròquia. 

Una ciutadana a les 13.40 hores ha avisat al Cos de Bombers, després de veure foc sortir de l’edifici. Minuts després, quatre dotacions dels Bombers, amb 13 efectius, s'han desplaçat fins al lloc els fets, i al cap d’uns minuts el foc s'ha donat per extingit. 

Segons va poder saber EL PERIÒDIC, quatre persones han estat afectades per inhalació de fum i aquestes han hagut de ser ateses per l’ambulància dels Bombers i per dues ambulàncies privades que s'han desplaçat fins al lloc dels fets. Roger ha informat que «a hores d’ara estem fent controls de temperatura amb càmera tèrmica per descartar punts de temperatura que després ens puguin donar problemes».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT