PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nova campanya de donació de sang de la Creu Roja al setembre

La iniciativa tindrà lloc del 18 al 20 al centre de congressos d'Andorra la Vella

Per El Periòdic

Un donant durant el procés d'extracció en el marc de la tercera campanya de donació de sang de la Creu Roja Andorrana i el Banc de Sang i Teixits d'enguany.
Un donant durant el procés d'extracció en el marc de la tercera campanya de donació de sang de la Creu Roja Andorrana i el Banc de Sang i Teixits d'enguany. | ANA / M. P.

La Creu Roja Andorrana organitza una nova campanya de donació de sang al setembre. Segons van informar des de l'entitat a través de les xarxes socials, la iniciativa tindrà lloc del 18 al 20 del mes vinent al centre de congressos d'Andorra la Vella, i van encoratjar a la ciutadania a reservar una de les dates disponibles per dur a terme una «gran acció» com és donar sang.

Cal recordar que la darrera campanya es va dur a terme al juliol al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany i va comptar amb la participació de 397 donants amb un total de 470 mil·lilitres de sang, tot i que 33 es van descartar i van ser censades com a oferiment. També és necessari tenir en compte que els donants més nombrosos durant la darrera iniciativa van ser residents d'entre 25 i 54 anys amb el grup sanguini A i O positiu. Des de la Creu Roja també es preveu organitzar una darrera campanya de donació de sang al novembre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT