PUBLICITAT

Sallés: «Tothom m'ho diu, que no sóc la mateixa»

  • L'andorrana acaba 7a a la final del Campionat d'Espanya de Puertollano
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Sallés té en ment tres objectius: l'Europeu d'abril, els Jocs dels Petits Estats de juny, i el Mundial d'agost. Foto: TONY LARA

Laura Sallés va disputar ahir la fase final del Campionat d'Espanya i va acabar 7a. L'andorrana va guanyar el primer combat, va perdre el segon quan anava per davant i per una errada, i va caure a la repesca. Amb tot, està molt satisfeta, ja no d'aquest resultat puntual, sinó de com evoluciona aquesta temporada en què té en ment sobretot els Jocs dels Petits Estats de Liechtenstein. «Tohom m'ho diu, que no sóc la mateixa de l'any passat, que he millorat molt físicament, tàcticament i mentalment». Sallés confia en sí mateixa.

Ahir al matí a Puertollano, a una fase amb 15 judoques a la categoria -63kg, l'andorrana va tenir de primera rival l'andalusa Blanca Turrado. Sallés es va imposar per waza-ari i va entrar als quarts de final. Llavors va competir contra la madrilenya Anna Isabel Silva, i quan estava a les portes d'entrar a les semifinals perquè anava per davant de la seva rival, va cometre una errada que la va sentenciar. Silva es va imposar per waza-ari i Sallés es va conformar amb la possibilitat de repescar. Així va ser, però al combat de repesca Sallés va perdre contra la valenciana Alba López, i va finalitzar el Campionat d'Espanya en 7a posició.

ELS JOCS, L'EUROPEU I EL MUNDIAL / Sallés assumeix que la temporada serà llarga. De moment de premis n'ha obtingut la 1a plaça al Català i la 3a al Campionat de València, i d'aquest diu que és «més important perquè hi ha molt nivell a València». Assegura que està «molt contenta de com estic pujant», i confia plenament en les seves possibilitats. El seu objectiu és ambiciós -«ser la millor», afirma-, i té tres cites claus per demostrar-ho: una serà a l'abril a l'Europeu d'Istanbul, altre els Mundials de París de l'agost, però el més important per les opcions de medalla serà al juny als Jocs dels Petits Estats de Liechtenstein. Vol ser la número u.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT