PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes i Mercader debutaran en asfalt al volant d’un Hyundai i20

La dupla estara a la pròxima cita del Rally de Ferrol del Campionat de Galícia 2023

Per El Periòdic

El Hyundai i20 de Vinyes i Mercader durant un test.
El Hyundai i20 de Vinyes i Mercader durant un test. | FotoEsport

Joan Vinyes i Jordi Mercader uniràn forçes el pròxim cap de setmana en el podi de l’Avinguda d’Esteiro per a competir en el 54 Rally de Ferrol a bord d’un Hyundai i20. Aquesta prova de la temporada suposarà el debut en asfalt d’aquesta dupla i també en el Campionat de Galícia. 

Per tal de tenir enllestit aquest vehicle i poder realitzar tests de prova per a arribar en les millors condicions possibles a la cita, Vinyes i Mercader es van desplaçar al nord de la Corunya, per a dur a terme un test, imprescindible, per afrontar el Ferrol 2023 amb més confiança. «Després d’haver disputat diversos ral·lis de terra amb el Hyundai i20, cal esmentar que algunes de les reaccions del cotxe en asfalt són molt diferents. Amb tot, les primeres sensacions han estat molt positives, tinc ganes de començar el ral·li» apuntava Vinyes.

El test previ amb la mecànica amb la qual els pilots disputaran el ral·li, també es correrà en l’escenari de sempre: un tram cronometrat d’aproximadament tres km, a la zona d’Esmelle, situat a menys de vuit km del parc d’assistència. Els pilots comptaran també amb dues hores del dissabte per a fer els últims canvis.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT