PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté un home per conducció temerària

L’arrest s’ha efectuat arran d’una denúncia interposada per un altre conductor a finals del passat mes de juliol

Per El Periòdic

Un cotxe de la Policia.
Un cotxe de la Policia. | Maricel Blanch

La Policia ha detingut aquest dijous al matí un home de 48 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva per conducció temerària.

L’arrest s’ha efectuat arran d’una denúncia interposada per un altre conductor a finals del passat mes de juliol. La investigació policial i l’anàlisi de totes les imatges que es van recopilar, algunes a través de xarxes socials, van permetre comprovar que el detingut hauria efectuat maniobres imprudents a la CG2 i hauria excedit els límits de velocitat en diferents trams entre Encamp i Canillo posant en perill la seguretat de la resta d’usuaris de la via, així com la seva pròpia.

Amb les darreres modificacions al Codi penal es van endurir les sancions i les penes per conducció temerària eliminant el condicionant de posar en perill concret la vida o la salut de les persones per a poder aplicar-les. Ara, posar en risc la vida de les persones és un agreujant.

La nit de dimecres la Policia va detenir una dona de 57 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la funció pública per conduir amb el permís retirat. Aquesta matinada, els agents han arrestat un home de 49 anys amb una taxa d’alcoholèmia d’1,00 i un altre, de 27 anys, per conduir sota els efectes de les drogues. Cap dels dos son resident al país. Tots els detinguts han passat a disposició judicial aquest mateix dijous.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT