PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cap intervenció del punt lila durant la Festa Major d'Encamp

El balanç ha estat positiu i no ha requerit cap activació

Per El Periòdic

Una imatge del punt lila d'Encamp.
Una imatge del punt lila d'Encamp. | Creu Roja Andorrana

Després de tres dies de Festa Major a Encamp el punt lila que s'havia habilitat no va haver de fer cap intervenció. Així, segons informen des de la Creu Roja Andorrana, la festa comptava amb un dispositiu que, com sempre, estava compost per una infermera, una tècnica social i voluntàries, encarregades de vetllar pel bon desenvolupament i una festa lliure de violència masclista. El punt va estar operatiu els dos primers dies on van ser ateses dues persones per ferides i una per malestar d'embriaguesa.

«El balanç de la Festa Major d’Encamp és positiu i no requereix cap activació. De nou, el punt lila va aconseguir el seu principal objectiu, estar-hi presents i al costat de les possibles víctimes, així com conscienciar i sensibilitzar als assistents i informar sobre com actuar davant un cas de violència de gènere», valoren des de l'ONG.

Cal destacar que el primer cap de setmana de setembre, els dies 1, 2 i 3, el dispositiu es desplaçarà a la Festa Major de la Cortinada, on finalitzarà aquesta  iniciativa en el marc de les festes majors del país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT