PUBLICITAT

Andorra la Vella

MoraBanc presenta els nous jugadors Okoye, Starks i Goudelock

El gerent del club Solana destaca la gran experiéncia que poden aportar a l’equip a l’ACB

Per Joan Jiménez

Els tres fitxatges, ahir, davant la seu central de MoraBanc.
Els tres fitxatges, ahir, davant la seu central de MoraBanc. | MoraBanc Andorra

Ahir a la tarda van ser presentats, a la seu central de MoraBanc i a l’espai d’Ingeni Coworking Ònix, els tres fitxatges tricolor Stan Okoye, Markel Starks i Andrew Goudelock, que acompanyaran al MoraBanc Andorra en la seva temporada de retorn a la Lliga Endesa. Els tres americans arriben al Principat després d’una llarga trajectòria a Europa.

Okoye torna a la lliga espanyola provinent del Givova Scafati. A l’ACB, el nordamericà va gaudir d’unes molt bones temporades amb el Casademont Saragossa, i espera recuperar el seu millor nivell a la Lliga Endesa amb els tirants tricolor.

D’altra banda, Markel Starks es va mostrar exultant durant tota la seva presentació, destacant estar molt il·lusionat per poder jugar a l’ACB. Després de passar per la lliga turca de la mà del Fenerbahçe i el Darüssafaka, el nordamericà va destacar la seva exigència diaria per estar en continua millora.

Per últim, Andrew Goudelock arriba per a suplir la baixa de Jerrick Harding en els primers partits, i ha agraït la bona recepció que ha sentit per part de tot el país i de l’afició.

PUBLICITAT
PUBLICITAT