PUBLICITAT

Andorra la Vella

Arriba l’artilleria tricolor

El davanter granadí, Pablo Moreno, va ser presentat ahir com a nou fitxatge per a la davantera de l’FC Andorra

Per Joan Jiménez

Pablo Moreno, ahir durant la seva presentació a Sant Romà de les Bons.
Pablo Moreno, ahir durant la seva presentació a Sant Romà de les Bons. | FC Andorra

Pablo Moreno va ser presentat ahir, de forma oficial, com a nou fitxatge de l’FC Andorra. El  davanter granadí s’endossa la samarreta tricolor després de passar pel FC Barcelona, Juventus, Manchester City i Maritimo de Portugal. El nou jugador tricolor firma un contracte de dos anys amb l’equip d’Eder Sarabia i es mostra capaç de jugar en qualsevol posició ofensiva.

Un jove davanter amb gran potencial / Durant la seva roda de premsa de presentació ahir, a l’Estadi Nacional, Moreno va destacar que desitjava venir a l’FC Andorra, ja que «és un club que està creixent molt. Té un projecte molt interessant i la seva idea de joc crec que, per les meves característiques, és ideal». El de Granada va esmentar que, si bé tenia altres ofertes sobre la taula, va preferir l’opció de jugar sota les ordres d’Eder Sarabia, ja que la seva «idea de joc és ideal per a mi». Moreno va valorar molt positivament la primera victòria a la lliga que van aconseguir els seus nous companys contra el Leganés, al·legant que va ser «un molt bon partit» per part dels tricolor. El davanter va destacar que «no veig l’hora de començar» a jugar amb la samarreta tricolor i créixer com a futbolista al mateix temps que aporta diferents factors al club. El nou fitxatge va definir les seves pròpies característiques, tal com «ràpid, bo en l’u contra u, potent, amb gol i arribada a porteria i anar a l’espai». Respecte a la seva polivalència ofensiva i la seva capacitat per a jugar de punta, posició necessitada de reforços a l’entitat andorrana, Moreno va ressaltar que «no m’agrada estar estàtic. Puc jugar d’esquena (a porteria), sí, però m’agrada més la mobilitat, tirar cap a l’espai i anar a rebre» al peu. Pel nou jugador de l’FC Andorra, el seu objectiu és «créixer i sumar tot el que pugui a l’equip i més, el que em demani l’entrenador, estaré disposat a donar-ho tot». Respecte als objectius col·lectius; Moreno va declarar respecte a la seva arribada al país, acompanyat de la seva mare, que «estic amb els meus pares i molt bé. És un lloc molt tranquil i ens agrada molt», opinió compartida també per la seva mare.

Nogués no vol objectius eufòrics / El director esportiu del club, Jaume Nogués, va explicar, en referència a algunes expectatives d’ascens que es comenten des de la graderia, que no volen posar-se objectius de classificació de tipologies com les d’aspirar a un ascens, ja que consideren que aquestes metes perjudicarien més que aportarien al rendiment de l’equip. Nogués va declarar que les expectatives que volen no són «per si anem més amunt o més avall, sinó pel model que tenim de joc» i que els aficionats «vinguin perquè els agrada el futbol i a gaudir». A més, respecte al model d’equip jove amb el qual han construït el grup d’aquesta temporada, Nogués va expressar que «preferim fitxar jugadors molt joves perquè hi creiem, ens ha anat bé, l’entrenador hi confia i necessites un estrateg que te’ls posi i el nostre hi creu molt i els hi extreu el màxim rendiment».

PUBLICITAT
PUBLICITAT