PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cachafeiro frega el TOP 10 tot i els tocs desafortunats

El pilot andorrà torna d’Albaida frenat per la mala sort

Per El Periòdic

Tony Cachafeiro competint a Albaida.
Tony Cachafeiro competint a Albaida. | MDC Racing

El pilot andorrà, Tony Cachafeiro, quasi aconsegueix arribar al TOP 10 en la tercera cursa del Campionat Valencià de Karting (CKVC) que va tenir lloc a Albaida, després de superar múltiples obstacles a l’hora de trobar el millor reglatge i amb un cop que va impedir fer progressar al pilot de MDC Racing.
Cahcafeiro va quedar-se a escasses mil·lèsimes d’entrar al TOP 10 en la classificació, i a unes dècimes dels cinc millors, on es va haver de conformar amb una onzena posició que obligaven l’andorrà a remuntar amb tràfic en carrera.

Durant la primera cursa de dissabte passat, Cachafeiro va assolir mantenir el ritme que portava el grup líder durant cada volta. Però la sort no va acompanyar al pilot andorrà, qui va ser penalitzat amb una sanció amb motiu d’un toc desafortunat que es va produir a l’estar tan enganxat als altres pilots, provocant que baixés a la 14a posició.

A la segona carrera, Cachafeiro va realitzar una gran sortida que el va fer guanyar set posicions a la primera volta. En aconseguir la setena plaça, el pilot andorrà va rebre un cop per darrere a la segona volta que el va fer caure a la 21a posició. Tot i aixì, Cachafeiro va assolir arribar a meta en 12a posició.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT