PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Barça d’hoquei patins arriba a Andorra i a Encamp

La secció del FC Barcelona és el tercer equip blaugrana que acudeix a la parròquia per a fer la pretemporada

Per El Periòdic

El Barça d’hoquei a Solanelles.
El Barça d’hoquei a Solanelles. | Comú d\'Encamp

Continuen les estades de les diferents seccions esportives del FC Barcelona a Encamp. Aquesta setmana ha arribat el torn de la secció d’hoquei patins, que és el tercer dels quatre equips blaugrana que visitaran la parròquia encampadana per a la preparació de la temporada 2023-24. Ahir al matí, els jugadors del Barça van dur a terme una excursió a la natura amb destinació a Solanelles, a 2.400 metres d’altitud.

En aquesta excursió, l’equip blaugrana va rebre a la benvinguda per part del conseller de Turisme i Reactivació Econòmica del Comú d’Encamp, Nino Marto. El conseller va assegurar que, des del comú, «estem molt contents. Fa molts anys que estem treballant amb el Barça per fomentar aquestes estades esportives, que dinamitzen el turisme esportiu a la parròquia». A més, va recordar que enguany «ja han vingut les seccions de futbol sala i d’handbol. Aquesta setmana és el torn de l’hoquei patins, que van arribar diumenge i estaran fins divendres, i més endavant tindrem l’equip femení de bàsquet».

L’entrenador culer, Edu Castro, va destacar que estan «encantats de poder fer un any més l’estada de pretemporada a Encamp. En afegit, aquest any hem pogut estrenar el nou gimnàs del Complex Esportiu, que és fantàstic». A més, l’estrateg blaugrana va matisar que la seva estada a Encamp «és molt important per a nosaltres, ja fa cinc temporades que venim a la parròquia i estem com a casa, sempre és un autèntic plaer».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT